Moottoripyörien ja mopojen renkaat

Moottoripyörän renkaat

Rengasmarket Muhkurista saat auton renkaiden lisäksi renkaat myös moottoripyörääsi! Kuten autoilussakin, ovat myös moottoripyöräillessä renkaat tärkeä osa ajoturvallisuutta. Renkaat ovat moottoripyörän ainoa tien pintaa koskeva osa, joten niiden laatuun ja kuntoon kannattaa kiinnittää huomiota. Huonokuntoiset renkaat pidentävät jarrutusmatkaa ja heikentävät ajomukavuutta. Suomessa ajettaessa moottoripyörään on oltava sekä kesä- että talvirenkaat, sillä kesärenkaiden pito ei ole riittävä kylmillä ja jäisillä teillä. Talvirenkaat moottoripyörässä on oltava asennettuna vähintään joulu-, tammi- ja helmikuun ajan.

Moottoripyörän renkaita on kahdenlaisia: sportti- ja touring-renkaita. Touring-renkaat kuluvat hitaammin, koska ne tehdään kovasta kumista toisin kuin pehmeäkumiset sportti-renkaat. Myös etu- ja takarenkaiden välillä on kulumiseroja - siinä ajassa, missä etupyörä vaihdetaan kerran, on takapyörä vaihdettu jo kahdesti.

Voit tuoda moottoripyöräsi Rengasmarket Muhkurin henkilökunnan luo renkaidenvaihtoon, tai kysyä apua mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Autamme mielellämme sopivan rengastyypin valinnassa ja muissa moottoripyöriin liittyvissä kysymyksissä.

Skootterien ja mopojen renkaat

Skootterit ovat helppoja ja pienikokoisia ajovälineitä, joilla kulkee hyvin niin perheen teini kuin lyhyen matkan päähän töihin lähtevä vanhempikin. Skoottereilla saa helposti vältettyä moottoriliikenteessä tyypilliset työmatkaruuhkat, ja se tekeekin niistä hyvin suosittuja kaupunkialueilla.

Moottoripyörien tavoin skoottereiden tärkein osa ovat renkaat. Skootterin runko on pieni ja kevyt, eikä suojaa ajajaa liikenneonnettomuuden sattuessa. Siksi renkaat ovat ensisijaisen tärkeät vaaratilanteiden välttämiseksi. Skootterien ja mopojen renkaissa on oltava riittävä pito, jottei ajoneuvo käyttäydy odottamattomasti tiellä erilaisissa olosuhteissa. Erityisesti kostea tie on hyvin riskialtis tiukoissakin mutkissa kevyesti kääntyville mopoille ja skoottereille.

Rengasmarket Muhkurin henkilökunta opastaa sinua mielellään sopivien mopon ja skootterin renkaiden valinnassa ja hankinnassa, ja voi hoitaa myös asennustyöt puolestasi.

Olemme nyt BestDrive. BestDrive by Continental on uusi, henkilökohtainen täyden palvelun talo sinulle ja autollesi. Uusi nimi ja uusi palvelu, tehty kaikille autoilijoille. Ja jokaiselle autolle. Lue lisää bestdrive.fi tai varaa aika.